НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА УЧИТЕЛЯ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

ВУЛКАН В ДОМОВЕТЕ

  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
Алтернативен линк

ВУЛКАН В ДОМОВЕТЕ


В първи дом, Вулкан определя всичко, което отбелязахме по-горе за Вулкановия тип.


Във втори дом, Вулкан само подсилва жизнеността.


В трети дом, Вулкан дава човек, склонен да се стреми към ръководна работа.


В четвърти дом, Вулкан изразява условията на семейството, където личността е родена. Там Вулкан дава добри условия във всяко отношение: материални възможности, богати впечатления от пътувания, срещи и контакти с хора; поне един от родителите ще има добра и ръководна служба.


В пети дом, Вулкан има отношение към чувствената (емоционална) природа на човека и определя чувствата най-вече към противоположния пол. В този дом Вулкан дава на родения богати и обилни чувства от най-близките: от децата си и от противоположния по пол партньор, с който ще бъде свързан. Ще има връзки също с добри, интелигентни, възпитани и достойни личности.


В шести дом, Вулкан определя отношенията на родения към неговите най-близки роднини. Там Вулкан ще даде добра материална и морална подкрепа от близки, но по-високопоставени лица, а с близките си роднини, личността ще има добри, коректни отношения.


В седми дом, (на женитбите, женитбените отношения и на най-близките сътрудници) Вулкан определя, че роденият ще има за партньор добър и благороден човек, добре ще върви семейният живот и работата му с най-близките сътрудници.


В осми дом, влиянието на Вулкан ще бъде в значителна степен ограничено.


В девети дом, Вулкан говори за широта и търпимост към околните, добро здраве, добро обществено положение, много пътувания със сериозни задачи.


В десети дом, (на общественото положение) Вулкан дава на родения добра и ръководна служба, умение и възможност за предаване знания на другите и ръководство над тях. Ако и Меркурий е в този дом, ще имаме преподавател, учител или професор.


В единадесети дом, (на връзките с хората, с които човек работи) Вулкан дава на родения внимание, помощ и подкрепа от високопоставени личности.


В дванадесети дом, особено ако е близо до асцендента. Вулкан ще даде редуване на много благоприятни събития както в материално, така и в друго направление. Ако и Меркурий е там, ще имаме човек с писателски талант.



  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА


НАГОРЕ